mapa

V dubnu končí platnost členských karet.

Vážení členové ODS,

dovolujeme si Vás informovat, že v dubnu letošního roku končí platnost členských karet.

Distribuce nových karet bude tentokrát probíhat tak, abychom vyhověli požadavkům všech členů.

Každý člen má možnost si ve svém osobním profilu na intranetu MojeODS do konce února zvolit, jakou cestou si přeje kartu obdržet. K dispozici je výběr z několika variant:

- zaslání členské karty na svou korespondenční adresu poštou,
- vyzvednutí karty u svého oblastního manažera,
- nebo u pokladníka místního sdružení.

Pokud ještě nemáte přístup do Moje ODS aktivován, můžete se obrátit na svého oblastního manažera, který vám zajistí přihlašovací údaje (login a heslo) k vašemu osobnímu profilu, popřípadě vám bude nápomocen s výběrem varianty pro zaslání vaší nové členské karty.

Termín dodání karet bude záviset na způsobu doručení. V případě zaslání karty poštou bude doručena během měsíce března, v ostatních případech záleží na domluvě s manažerem nebo pokladníkem místního sdružení. Platnost členských karet bude nově zavedena na delší časový úsek, a to až do 30. června 2015.

Členskou kartu má právo obdržet každý člen ODS. Po ukončení členství (v momentu vyřazení z členské databáze) platnost těchto karet ihned vyprší a čárový kód je zneplatněn. Takto to funguje u všech členů v průběhu celého roku bez ohledu na to, kdy své členství ukončí.

Využití členských karet je široké a nevztahuje se pouze na ideové konference a kongresy, ale v současné době probíhá prezence pomocí této karty již i na místních či oblastních sněmech a využití nalézá rovněž na mnoha dalších oblastních a regionálních akcích. Tento zájem se navíc neustále zvyšuje.

Na základě rozhodnutí Výkonné rady ODS bude v letošním roce spuštěn i afinitní, neboli věrnostní program ODS Plus, který bude určený všem členům ODS a v jehož rámci budou moci jednotliví partneři, kteří se do akce zapojí, nabízet své služby či zboží. Čerpání výhod bude zcela dobrovolné a bude záležet na každém, zda této jedinečné nabídky využije.

S pozdravem

Mgr. Jan Kočí